Föreningen

Katrineholms MCC bedriver motocross och enduroverksamhet på vår nya fina miljöcertifierade anläggning Dammängen.

Vi har en bred och mycket omtyckt barn & ungdomsverksamhet inom motocross. Varje vecka under april-september bedriver vi aktiviteter i olika former för såväl nybörjare som elitåkare. Under vinterhalvåret arrangerar vi utbildningar i olika former.

Vi kommer under vissa vardagar & helgdagar att köra en utökad transponderträning (tidtagning) då banan är öppen.

Hos oss kan du under alla våra öppettider köra motocross & enduro på våra förträffliga banor, ta en fika i vår servering och efter avslutad träning tvätta din mc på vår spolplatta samt avsluta med en varm dusch i vårt fina klubbhus.

När hemresan sedan är avklarad är det bara att lasta av den nytvättade hojen.

Katrineholms MCC

Uppdaterad: 2016-12-22 08:33