Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Kansliet är öppet heldag måndag 22/5 och tisdag 23/5 samt onsdag förmiddag 24/5. Sedan stänger kansliet för Kristi himmelsfärd.
 
I veckan har klubbar som inte betalt årsavgift och /eller skickat föreningsrapport i IdrottOnline fått en påminnelse via brev till klubbadressen.
 
Nu har den andra leveransen av sjukvårdsväskorna gått ut till Svemoanslutna klubbar.
 
Miljökommittén har haft telefonmöte den 15/5.
 
Gällande organisationsutredningen har styrelsen tagit del av samtliga distriktsrapporter och svar på förslagen i organisationsutredningen. Läs styrelsens beslut kring detta och mycket mer i protokoll nr 4 2017.
 

Topp & Talang på Youtube

(2017-05-17 11:36)
En ny film ligger uppe på Svemos Youtube-kanal! Se vår informationsfilm om elitsatsningen Topp & Talang.
 
Svemo har lanserat en ny plattform som heter Svemoplay där ni har möjligheten att både se livesändningar och sammandrag från våra tävlingar.
 

Doping vad är det?

(2017-05-11 15:41)
Läkemedel, kosttillskott och energidrycker kan alla innehålla förbjudna substanser och därmed vara doping
 
Svemo gör en satsning på en efterlängtad och lite bort glömd sport, Minicross (f.d Fiddy). Målet med Minicross är att skapa en stabil och organiserad verksamhet under Svemo.
 

Nyintag 2017 Topp & Talang

(2017-05-04 12:51)
Dags att ansöka till Topp & Talang för hösten 2017
 
Svemo har infört rutiner för media-ackreditering till alla Svemos nationella/internationella arrangemang/tävlingar. Man kan ansöka om antingen årligt (kalenderår) media-pass via Svemo eller ackreditera sig för specifika tävlingar hos arrangören....
 
Svemo har infört rutiner för media-ackreditering till alla Svemos nationella/internationella arrangemang/tävlingar. Man kan ansöka om antingen årligt (kalenderår) media-pass via Svemo eller ackreditera sig för specifika tävlingar hos arrangören....
 
Finspångs MS deltar glädjande nog i ett miljöprojekt med nytänk. Tillsammans med Länsstyrelsen Östergötland och Finspångs kommun har klubben genomfört ett antal naturvårdsåtgärder.
 
På torsdag kväll 27/4 klockan 18:30 på Barnkanalen i Lilla Sportspegeln får ni se ett reportage om motocross med motocrossföraren Sophia Hedenstrand.
 

SM-veckan sommar Borås

(2017-04-20 08:37)
Vi närmar oss SM-veckan sommar och nu finns information att ta del utav.
 

 

 

 

Våra samarbetspartners: 

 

 

 Vent

 

 

 

 

Johanssons Vägmaskiner

 

 

 

 

 

 

 

 Logga Momento

 

Sultans Konditori

 

logga Trädfällning 

Postadress:
Katrineholms MCC - Motorcykel och Snöskoter
Björn Norgren, Källvägen 15
64651 Stjärnhov

Kontakt:
Tel: +46703778196
E-post: This is a mailto link

Se all info